Tanszékünk hallgatóinak sikerei a 36. OTDK-n. 2023.04.11-13.

2023. április 11-13. között a Pécsi Tudományegyetemen került megrendezésre a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Pedagógiai, pszichológiai, andragógiai és könyvtártudományi szekciója.

Farkas Zsuzsanna a közösségi és civil tanulmányok mesterszak végzős hallgatója az esemény Pedagógiai Alszekciójában mutatta be A vajdasági magyar cserkészet története 1910 (1923) – 1946 (1952) című kutatásának (témavezető: dr. Jancsák Csaba) – a TDK dolgozatként is benyújtott tanulmányában megírt – eredményeit. A hallgatót a dolgozat és az előadás összegzett értékelése alapján a szekció vezetése különdíjban részesítette.

Farkas Zsuzsanna átveszi a különdíjat

Kovács-Jerney Ádám közösségi és civil tanulmányok MA szak I. évfolyamának hallgatója pedig A felnőttkori tanulás és tanítás trendjei Alszekcióban prezentálta a Vélemény analízis paraméterek vizsgálata a machiavellizmus, az időperspektíva, és a munkafüggőség tekintetében című dolgozatát és kutatását (témavezető: dr. Jancsák Csaba), melyet a bírálóbizottság szintén különdíjjal értékelt.

Kovács-Jerney Ádám átveszi a különdíjat.

Farkas Zsuzsanna és Kovács-Jerney Ádám kollégák különdíjaihoz gratulálunk!

Különdíjasaink témavezetőjükkel, Dr. habil. Jancsák Csabával a Pécsi Tudományegyetem főbejárata előtt

 

Az előadások absztraktjai elérhetők a konferencia rezümékötetében ide kattintva

 

A Pedagógia Alszekció

 

A Felnőttkori tanulás és tanítás Alszekció

Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram