Speciális képzési igényű hallgatók számára tanulási kedvezmények és tanulást segítő szolgáltatások igénybevétele

A Szegedi Tudományegyetemen, és a Juhász Gyula Pedagógusképző Karunkon kiemelt feladatunknak tekintjük a speciális képzési igényű hallgatók támogatását tanulmányaik során.

A hallgatóknak lehetőségük van tanulásukat, vizsgáikat érintő kedvezményeket igényelni és  tanulásukat segítő szolgáltatásokat igénybe venni az egyetemünkön működő Sansz Iroda (62/40-4611) munkatársainak a közreműködésével.

 

 

Bővebb információkat a Sansz Iroda honlapján lehet találni, melynek elérhetősége a következő: https://u-szeged.hu/sansz

 

Fel szeretnénk arra hívni a figyelmet, hogy tanulmányi kedvezményeket csak a Sansz Iroda igazolása alapján biztosíthatunk a hallgatóknak! Mindezekért bíztatni szeretnénk hallgatóinkat, hogy bátran jelezzék speciális képzési igényüket oktatóiknak és a Sansz Iroda munkatársainak!

 

A kedvezmények igénylésével, megvalósításával kapcsolatban felmerülő problémák esetén keressék Hevesi Tímea Máriát (hevesi.timea.maria@szte.hu), karunk esélyegyenlőségi referensét, aki a Sansz Iroda munkatársaival együtt igyekszik megoldani a felmerülő problémákat.

Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram