Új nemzedék Újratöltve

2022.11.10. Simon Petra hallgatónk előadása az országos ifjúságszakmai konferencián

2022. november 10-én Budapesten rendezte meg projektzáró konferenciáját az Erzsébet Ifjúsági Alap. A konferencia a hazai ifjúságsegitő szektor szakmai nagyrendezvénye volt, az előadók között tanszékünk oktató és hallgató kollégáinak részvételével.

Simon Petra hallgatónk előadása

Két oktatónk az esemény főszervezői szerepét látta el. Ament Balázs az ERIFA vezetőjeként tartott bevezető előadást, Vajda Árpád az esemény moderátoraként vezette az eszmecserét. Simon Petra közösségi és civil tanulmányok szakos hallgatónk Klubbvadászok címmel mutatta be a kutatási projektet, melyet az Alternatíva egyesület kereteiben töltött gyakorlat alatti valósítottak meg.

 

Ament Balázs előadása

A legutóbbi hét évben zajlott számtalan projekt záróértékelését jelentő konferencia alatt, a projektek eredményeinek megismerése mellett az ifjúsági szakma szereplőivel átbeszélésre kerültek a tapasztalatok, tanulságok, és a jó gyakorlatok, amelyek továbbvitele komoly értéket jelenthet a fiatalok közösségei számára.

Vajda Árpád előadása

 

Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram