„Szenvedélyünk a Jövőd!”

Az európai felsőoktatási kínálatot listázó Study.eu oldal a 10 legjobbnak ítélt egyetemi bemutatkozó videó közé választotta az SZTE kisfilmjét. 2023.01.02.
A Study.eu munkatársai a 2022-ben általuk legjobban kedvelt 10 egyetem-bemutató videót sorában az SZTE videója mellett a Kenti Egyetem, a Brnói Műszaki Egyetem, a Leuven Egyetem, a Malmö-i Egyetem, az EU Business School, az Oulu-i Egyetem, a segoviai IE Egyetem, a Toulouse-i TBS Egyetem videóját és a Chichesteri Egyetem filmjét emelték ki.
A leendő hallgatók számára az európai képzéseket összehasonlító oldal a Szegedi Tudományegyetem videóját úgy kommentálja, hogy a média kitűnő minősége és a gyors vágások miatt olyan hatást kelt, mint egy film előzetese, amely „2023-ban érkezik a közeli mozikba” – fűzik hozzá a Study.eu posztjában.
A „Szenvedélyünk a Jövőd!” (Your Future, Our Mission!) című kisfilm a Szegedi Tudományegyetem hivatásáról szól, az egyetem helyszíneit és tevékenységeit villantja fel, és arra a kérdésre ad választ, hogy miért is az SZTE-t válasszuk?

 

Tanszékünk gratulál a filmet készítő kollégáknak, az egyetemünk inspiráló légkörét kifejező kisfilm megtekintését pedig szakjaink és képzéseink iránt érdeklődő hallgatók figyelmébe ajánljuk.

A klip megtekinthető az egyetem Youtube csatornáján, itt:

https://youtu.be/-OnZco-8t3M

Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram