Nyári munkalehetőség az Erzsébet-táborokban!

Legyél TE is TESO a balatoni vagy az erdélyi Erzsébet-táborokban! Csatlakozz az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatához! Táboroztass 2023 nyarán Zánkán, Fonyódligeten vagy Erdélyben az Erzsébet-táborokban.

Várja a jelentkezőket az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatába. Gyere és válj több ezer gyermek „nagytestvérévé” 2023 nyarán Zánkán, Fonyódligeten, vagy Erdélyben az Erzsébet-táborokban!

 

 

Kik a TESO munkatársak?

Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak (TESO-k) az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok táboroztatási program narancssárga pólós, szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon. A TESO-k többek között ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.

 

 

MIÉRT jó TESO-nak lenni?

…mert gyermektáborban dolgozni ez egyik legjobb dolog a világon, hiszen felejthetetlen élményeket nyújthatsz és mosolyt csalhatsz több ezer táborozó arcára.

…mert ez a lehetőség neked szól, ha szívesen foglalkozol gyermekekkel és szeretnél tapasztalatot szerezni a táboroztatás terén.

…mert sokszínű és befogadó közösség tagjává válhatsz.

…mert csodálatos környezetben, megújult, környezettudatos táborhelyen dolgozhatsz.

…mert szakmai fejlődést segítő, ingyenes felkészítő képzésben vehetsz részt.

…mert versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat (teljes körű ellátás, szállás, munkaruha) kapsz.

Érdekel, hogy milyen a TESO lét? Kattints IDE, és tekintsd meg videónkat:

https://www.youtube.com/watch?v=vognSreGrtk&authuser=0

A jelentkezéssel kapcsolatos információkat itt találod:

Balatoni TESO:

https://erzsebettaborok.hu/content/jelentkezz-teso-nak-a-balatoni-erzsebet-taborokba/

Erdélyi TESO:

https://erzsebettaborok.hu/content/jelentkezz-teso-nak-az-erdelyi-erzsebet-taborba/

TESO jelentkezési  határidő:

  1. január 15. (vasárnap) 23:59 óra

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a teso@erzsebettaborok.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.

Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram