Kiss Mária Rita és Olasz Lajos kitüntetése

A Szegedi Tudományegyetem JGYPK Kari Tanácsa tanszékünk két oktatójának több évtizedes magas minőségű oktató-nevelő munkájának elismeréseként Honor pro Labore kitüntetést adományozott Kiss Mária Ritának és Magister Emeritus kitüntető címet Olasz Lajosnak, tanszékünk docenseinek.

Honor pro Labore elismerést kapott Kiss Mária Rita főiskolai docens az Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék tanszékvezető-helyettese, a tanszéki Tudományos Diákkör vezető mentora, a kar Oktatási és Akkreditációs bizottságának tagja, a Társadalmi tanulmányok BA, az Ember és társadalom műveltségterületi tanár MA, a Multikulturális nevelés tanára MA és minor szak, a Közösségi és civil tanulmányok MA, továbbá az Állampolgári ismeretek és a Roma integrációs tanulmányok szakirányú továbbképzési szakok kidolgozásának egyik vezetője, a Szociálpolitikai gondolkodás története kutatócsoport vezetője, a Tanulmányok a társadalomról című hallgatói tehetséggondozó könyvsorozat szerkesztője.

 

A Magister Emeritus kitüntető címet kapott Olasz Lajos nyugalmazott főiskolai docens  nagy munkabírású és magas színvonalon oktató kolléga. Olasz Lajosnak döntő érdemei vannak abban, hogy az Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék és az Alkalmazott Társadalomismereti és Kisebbségpolitikai Intézet olyan képzéseket tudott indítani, mint a Társadalmi tanulmányok BA, a Kisebbségpolitika MA, a Közösségi és civil tanulmányok MA, valamint a Közép-Európa tanulmányok MA. Nyugdíjba vonulását követően is önzetlenül közreműködik az SZTE testületei felé előterjesztés alatt lévő Hon- és népismeret osztatlan tanárszak, valamint az Emberi erőforrás tanácsadó mesterképzési szak akkreditációs anyagának kidolgozásában.

 

Gratulálunk és köszönjük a munkájukat!

Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram