Félévnyitó megbeszélés, demonstrátori kinevezések (2022.02.18.)

Február 18-án a Közösségi és civil tanulmányok MA hallgatói és oktatói közös félévnyitó rendezvényen vettek részt. Az eseményen bemutatkoztak új oktatóink és átadtuk a tanév második félévére szóló demonstrátori kinevezéseket is.
Az immár hagyományosan megrendezett közös hallgatói-oktatói félév indító tanszéki fórumon az aktuális tanulmányi és félév szervezési kérdések megtárgyalása mellett sor került az Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék új oktatóinak bemutatására is. Dr. Habil Nagy Gábor Dániel főállásban, míg Dr. Sánta Tamás óraadóként vesz részt képzéseinkben.
A félévnyitó rendezvényen átadtuk a demontrátori kinevezéseket. Mostantól Szabó Adrienne a második évfolyam, míg Simon Petra az első évfolyam képviseletében végzi a demonstrátori munkát.
A demonstrátorok segítik a tanszéken folyó oktatási, tudományos, szervezési, adminisztratív munkát, közreműködnek a Tanszék kutatásaiban, részt vesznek a Tanszék szakmai-közösségi kapcsolatainak ápolásában, és a hallgatókkal való kapcsolattartásban.
Vissza a hírekhez
Top crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram